Arbeta med oss

 

 

Friskvård-Hälsa-Livskvalitet

Arbeta med oss

 

Vi är en grupp på fyra glada personer som arbetar på vår Knivstamottagning med mödravårdsuppdrag samt med utveckling av andra tjänster som tex friskvården! Vi tycker det är spännande med nya samarbetspartners och utveckling!

 

Vi som jobbar här: barnmorskor, undersköterska, förskolepedagog, Samt våra konsulter/samarbetspartners: sjukgymnast ,psykolog, distriktssköterska, dietist, MVC läkare.

.....................................................................................................................................................................

2016-04-13

Sinnligt I Knivsta söker en leg.barnmorska med förskrivningsrätt som kan jobba ca 40-50 % alternativt på timmar i sommar. Möjlighet till förlängning finns. Tillträde 1/5 eller enl ö.k.

Stor vikt läggs vid tidigare erfarenhet av mödravård. Vi söker dig som gillar eget ansvar och har ett intresse av att driva och utveckla mödravård!

 

Frågor hänvisas till Verksamhetschef Lotta Wiström.

Tel: 070-2866117

Skicka ditt CV till sinnligt@telia.com

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Vi söker samarbete med gynekolog i vår lokal då Knivsta kommun helt saknar gynekolog tror vi detta skulle vara ett bra tillkott för service till Knivstas invånare.

 

Kontakt:Lotta Wiström Verksamhetschef

 

070-2866117

 

sinnligt@telia.com